Inchiriere - Rate

Inchiriere - Rate

Cu o experienta de 13 ani in inchirierea de copiatoare, multifunctionale si imprimante va oferim categorii de abonamente personalizate – cu echipamente performante, monocrom si color!

IHTS are solutii excelente pentru reducerea costurilor de printing pentru companii mici, medii si mari si ofera o gama larga de echipamente TOSHIBA, Konica Minolta si Kyocera, performante, cu urmatoarele abonamente flexibile si personalizate.

Iata cateva dintre avantajele inchirierii copiatoarelor:
- Plata serviciilor este lunara, la un pret fix/copie, fara alte costuri sau comisioane, ascunse la achizitie sau pentru intretinere.
- Factura lunara de inchiriere este integral deductibila si nu se amortizeaza in timp ca in cazul unor mijloace fixe achizitionate din fonduri proprii
- Nu mai pierdeti timpul cu facturi pentru consumabile, service sau piesele inlocuite in cazul defectiunilor.
- Durata de raspuns la solicitarile de reparare a defectiunilor, este garantata prin contract: 8 ore lucratoare de la sesizare.
- Cand este necesara schimbarea echipamentului datorita unor noi necesitati nu se percepe nici o taxa in plus.
- Costurile din timpul inchirierii sunt predictibile si usor de bugetat pe termen lung.

Oferta este complexa dpdv tehnic, dar simpla si avantajoasa dpdv al finantarii, cu multe servicii pentru client, incluse!  Aceste servicii, sunt: consultanta, finantare echipament, service, transport, training personal pentru utilizare, cosumabile si piese de schimb, revizii lunare, echipament de backup.

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, asa ca va putem scuti de stresul cauzat de alegerea copiatorului sau a tipului de abonament.
O sa va facem o oferta care sa va optimizeze costurile, deoarece o sa tinem cont de mai multi factori: organigrama firmei, nr de angajati, nr de birouri si de locatii, volumul lunar de copii,  necesarul de rezolutie si de calitate a copiilor A/N sau color, securitatea si accesul la documentele interne.

Pentru oferta personalizata, trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau sunati la 0721257755, cu informatiile:
- adresa de livrare;
- ce tip de echipament doriti: alb-negru sau color;
- ce format doriti sa aiba echipamentul: A3 si/sau A4;
- numarul de pagini pe care-l aproximati ca il veti tipari lunar;
- numarul de calculatoare pe care se va instala echipamentul;
- daca aveti sau nu o retea IT.

Costurile aferente retelei IT nu sunt incluse in abonament. Ele se pot executa pe baza unui deviz, functie de tipul si starea retelei LAN , infrastuctura hard , aplicatiile soft instalate , nr de angajati desemnati pentru utlizare cu coduri de protectie, conectarea prin wireless sau bluetooth, etc

Children categories

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera