Consumabile (originale si compatibile)

Indiferent de echipamentul de printare pe care il aveti, va putem livra consumabile pentru orice brand si model laser sau ink

Sunati-ne la 0721.25.77.55. sau cereti oferta pe e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vezi oferta pentru inchiriere copiatoare TOSHIBA si MINOLTA (A3, color) si multifunctional KYOCERA ( A4. A/N)

Promovam si recomandam utilizarea consumabilelor originale, pentru orice BRAND

Totusi , in conditiile actuale ale pietei , n care calitatea copiilor trece pe planul doi, dupa pretul tonerului pe copie, va propunem si consumabile "compatibile" ! Acestea sunt produse intr-o fabrica, cu standarde de calitate si de mediu.


Calitatea consumabilelor "compatibile" este mai buna decat cea a consumabilelor "reincarcate" , care au si urmatoarele inconveniente :

- nu se incarca 100% pt ca se toarna in locatii improvizate, "cu palnia" fara o instalati profesionale care au tehnologii sigure pentru umplerea cartuselor la transport,  turnare, asigura vibrarea cartusului si aerisirea lui.  Practic , la cartusele incarcate lipseste  se fura la gramaj de toner si la nr de copii recomandat de producator pe cartus ! Pretul corect pe copie trebuie verificat functie de nr de copii care se fac pe cartus .

- nu sunt deloc sanatoase atat pentru utilizatorii finali care inspira aer plin de particule microscopice de grafit , dar si pentru tehnicienii inconstienti care isi pericliteaza sanatatea umpland prin metode empirice cartusele goale recuperate de la client .

- nu intodeauna pretul lor este mai mic; prin prizma faptului ca aceste cartuse nu se incarca 100%, pretul pe copie este mai mare!

- consumabilele "originale" asigura cea mai sigura si lunga fiabilitate a  echipamentulor ; urmeaza consumabilele "compatibile" si pe ultimul loc  sunt cele "incarcate"

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro
Sos Oltenitei nr 105 A, sector 4, cod 041303, Bucuresti,
Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, Google Map, click here!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic