Configurarea si mentenanta echipamente aplicatii

O infrastructura IT&C care se adapteaza la ritmul in care se schimba afacerile si tehnologiile, reduce costurile si complexitatea sistemelor. Echipa tehnica a IHTS va asigura sprijinul in alegerea, proiectarea si configurarea solutiei software si hardware cu cel mai scazut cost total al proprietatii (TCO - Total Cost of Ownership).

Continuitatea unei afaceri depinde de diagnosticarea proactiva a incidentelor si problemelor care pot apare in mediile IT&C. Monitorizarea online a solutiilor si infrastructurii existente poate inlatura peste 50% din problemele generate de intreruperi ale activitatii prin generarea de sabloane predictive ale comportamentului acestora, fiind intotdeauna cu un pas inaintea producerii oricaror defectiuni. Impreuna cu dumneavoastra elaboram strategia IT pentru maximizarea si eficientizarea infrastructurii IT.

INTERVENTII ON SITE

Administrarea on site a infrastructurii IT&C a beneficiarului include:

- Instalarea si/sau reinstalarea sistemelor de operare pentru statii de lucru

- Ajutor in achizitionarea echipamentelor hardware si/sau software

- Optimizare/reconfigurare cablare structurata (LAN)

- Monitorizarea performantei serverelor

- Actualizarea centralizata a infrastructurii (pc-uri, servere, echipamente Copy-Print-Fax)

MANAGEMENT PRINT SERVICES

O oportunitate deosebita de a reduce aceste costuri o reprezinta programul de Print Audit dezvoltat de IHTS avand ca pricipal obiectiv sa oferim clientilor nostri un birou cu mai mult spatiu de lucru, echipamente de tiparire eficiente si controlate, informatii securizate si costuri reduse fara investitii majore.

Specialistii nostri acorda consultanta si propun solutii pentru optimizarea activitatii de tiparire, transmitere si arhivarea documentelor. O prima metoda de reducere a costurilor o reprezinta diminuarea spatiului ocupat si implicit a costurilor cu chiria prin utilizarea unui numar mai mic de echipamente.

Administrarea flotei de echipamente de birou este un serviciu prin intermediul caruia, nu va mai preocupati de achizitia, negocierea costului sau administrarea oricarei marci de echipament sau consumabil. IHTS pune la dispozitie un punct unic de administrare a tuturor marcilor de consumabile si echipamente de imprimare pentru birou, indiferent de locarea acestora in tara. Optimizarea acestui proces duce la cresterea productivitatii si la scaderea costurilor alocate de compania dumneavoastra.

IHTS pune la dispozitia clientilor sai o aplicatie software de monitorizare si administrare a tuturor echipamentelor de tip imprimanta, scanner sau copiator din cadrul companiei dumneavoastra. De asemenea, aplicatia centralizeaza datele referitoare la cheltuielile generate de fiecare echipament in parte, economisind astfel timpul necesar evaluarii separate a acestor activitati.

Implementarea serviciului de contorizare a accesului si costurilor aduce companiei dumneavoastra o serie de beneficii. Prin intermediul lui se pot defini reguli stricte privind cine si unde poate imprima documente in functie de numarul de pagini si de integrare cu actualul sistem de acces pe care compania il detine. In plus, permite angajatilor companiei dumneavoastra sa imprime la oricare dintre imprimantele disponibile, evitand astfel aglomeratia sau neplacerile cauzate de un echipament care nu functioneaza.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon : 021.332.25.25 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic