Solutie management parc copiatoare E-bridge TOSHIBA

EFMS --- E Bridge Fleet Management System

Cu eFMS, administratorii pot monitoriza toate dispozitivele Toshiba de retea (aici intra toate multifunctionalele Toshiba e-bridge 2 ,e-bridge 3,e-bridge x ) printr-o singură interfață software intuitivă.

Ca și cu alte aplicații de management al dispozitivelor de retea, cum ar fi HP Web Jetadmin, Lexmark MarkVision Professional și Xerox CentreWare Web, eFMS poate fi configurat pentru a trimite alerte catre responsabilul IT , atunci când un blocaj de hârtie sau altă problemă apare serviciu.

Administratorii pot primi notificări și alte actualizări de stare prin intermediul unui mesaj de tip pop-up de la postul de lucru sau e-mail. În cazul unor dificultăți tehnice mai severe în cazul în care este necesară prezenta unui tehnician de service , un e-mail pot fi trimise direct la un dealer sau furnizorului de servicii agreat , ajutând pentru a accelera timpul de răspuns.

Administratorii pot de asemenea implementa de la distanță gestiona setările și configurațiile dispozitivelor Toshiba de retea (multifunctionale). EFMS merge un pas mai departe, cu toate acestea, permițând administrarea dispozitivelor in functie de de grup ,în funcție de locație, departament, centru de cost și de alte categorii. Managerii pot defini și denumesc dispozitivele după cum este necesar, și eFMS pot descoperi automat utilaje noi adăugate la rețea și le atribuie un grup implicit.

O altă caracteristică cheie a eFMS ce nu a fost găsita în TopAccess este generarea automată a rapoartelor de utilizare, și pentru livrarea ulterioară de e-mail direct la managerul flotei desemnat. Rapoartele pot fi exportate în Excel sau în format PDF, cu grafice. Rapoartele pot fi organizate de lună, an, locație sau centru de cost, și pot compara culoare față de utilizarea în alb și negru. Acest lucru permite o companie vedem cât de repede dispozitive sunt utilizate în organizație, care poate ajuta foarte mult cu eforturile de combatere ieșire pe suport de hârtie pentru a economisi bani și de a se conforma cu inițiative de mediu.

Caracteristică de citire a contoarelor automată funcției înseamnă că clienții nu mai trebuie să-și petreacă timpul prețios accesarea fizic dispozitivul pentru informații metru. În schimb, rapoarte rapide și fiabile asigura bazate pe utilizarea corectă a costurilor divizare între departamente, cu rapoartele de stare transmise în mod automat la managerul și dealer simultan pentru facturare eficient și precis. Acest proces automatizat eliberează timp pentru administratori, îmbunătățind astfel productivitatea și reducând costurile operaționale totale, prin creșterea eficienței.

"Acum, mai mult decât oricând, clienții noștri sunt preocupați cu eficiență Cei care profită de această soluție de la Toshiba vor putea să abordeze aceste probleme, fără a avea de a face o decizie de investiție "

"În același timp, dealerii Toshiba va fi în măsură să îndeplinească nu numai cererea clientului, dar reduce propriile cheltuieli de exploatare prin îmbunătățirea precizie de facturare."

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic