IHTS

Despre Intelligent Hitech Service SRL

Intelligent Hitech Service SRL este o companie de încredere cu o prezență solidă pe piața IT&C din România. Cu o experiență vastă de 13 ani, suntem lideri în furnizarea de soluții IT de înaltă calitate pentru clienții business.  Ne mândrim cu un portofoliu de servicii și produse care răspund nevoilor diverse ale clienților noștri.

Produse hard si soft : Oferim o gamă variată de produse hard și soft pentru a satisface nevoile diversificate ale clienților noștri. Pentru a explora oferta noastră

Service IT&C: Echipa noastră de profesioniști dedicați și experimentați vă oferă servicii IT&C de înaltă calitate, asigurându-vă că echipamentele dumneavoastră funcționează la capacitate maximă. 

Inchirieri de Aparate Noi și Refurbished: Suntem parteneri autorizați pentru vânzarea de aparate noi și refurbished ale unor mărci de top precum TOSHIBA, KONICA MINOLTA, KYOCERA și BROTHER. 

Servicii de Finanțare / Vânzări în RateFacem achiziționarea echipamentelor IT&C mai accesibilă prin oferirea serviciilor de finanțare și vânzări în rate. 

Servicii de consultanță: Echipa noastră de consultanți experimentați este pregătită să vă ofere soluții personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele IT&C. 

Contact: Pentru mai multe informații și pentru a discuta cum putem să vă ajutăm, nu ezitați să ne contactați la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon +40721257755

Descoperiți cum Intelligent Hitech Service SRL vă poate ajuta să vă îmbunătățiți operațiunile IT&C și să vă atingeți obiectivele de afaceri!

Sper că această prezentare este ceea ce căutați! Dacă aveți nevoie de ajustări sau alte informații, nu ezitați să ne spuneți.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera
  • 4
  • 5