• Acasă
  • Service IT
  • Service intretinere echipamente Print (imprimante, MFC,copiatoare), pentru TOSHIBA, KONICA MINOLTA, KYOCERA, BROTHER

Service intretinere echipamente Print (imprimante, MFC,copiatoare), pentru TOSHIBA, KONICA MINOLTA, KYOCERA, BROTHER

Servicii Profesionale de Întreținere a Echipamentelor de Printare/Copiere/Scanare

La IHTS, ne concentrăm exclusiv pe furnizarea de servicii de întreținere profesionale pentru echipamentele de tipar ale afacerii dumneavoastră. Suntem partenerul dvs. de încredere pentru a vă asigura că echipamentele funcționează la capacitate maximă, reducând costurile și asigurând intervenții rapide pentru a menține fluxul de lucru fără probleme.

**Echipamente și Servicii de Întreținere:**

Specializarea noastră constă în oferirea de servicii de întreținere pentru o gamă largă de echipamente de tipar, inclusiv imprimante, multifuncționale, copiatoare și scanere, provenind de la branduri de încredere precum Toshiba, Konica Minolta, Kyocera și Brother.

**Beneficiile Serviciilor Noastre:**

- **Costuri Reduse de Mentenanță:** Oferim un pachet de mentenanță cu costuri reduse care acoperă o gamă largă de servicii esențiale.

- **Intervenții Gratuite Lunare:** Pentru fiecare echipament inclus în contract, oferim o intervenție de service gratuită în fiecare lună. Asigurăm un timp de răspuns garantat de "URMĂTOAREA ZI LUCRĂTOARE", iar timpul de reparare este susținut cu "CELE MAI BUNE EFORTE".

- **Intervenții Suplimentare:** Orice intervenție suplimentară necesară va fi facturată conform tarifelor noastre standard, cu acordul prealabil al beneficiarului.

**Ce Include Serviciul Nostru:**

- **Mentenanță Regulată:** Asigurăm o mentenanță regulată pentru a menține echipamentele dvs. în stare optimă de funcționare.

- **Intervenții On-Site:** Oferim intervenții de service la locațiile dvs., pentru remedierea problemelor tehnice care afectează funcționarea echipamentelor.

- **Înlocuirea Componentelor și Manopera:** Costurile pentru piese de schimb, componente și manoperă necesare în cadrul intervențiilor suplimentare revin în sarcina beneficiarului, pe baza unui deviz prealabil.

La IHTS, ne angajăm să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, menite să vă optimizeze operațiunile de tipar și să sprijine succesul afacerii dvs. Contactați-ne astăzi pentru a discuta opțiunile noastre de servicii personalizate, adaptate nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera
  • 4
  • 5