Finanțarea Proiectelor IT&C: Chirii Reduse în Locul Investițiilor Mari

În mediul de afaceri contemporan, studiile și analizele interne sau externe referitoare la avantajul închirierii față de achiziție a echipamentelor IT&C sunt tot mai relevante și oferă o perspectivă valoroasă pentru manageri și directori financiari în luarea deciziilor.

Suntem dedicați să oferim soluții de finanțare flexibile și avantajoase pentru proiectele IT&C ale clienților noștri. Noi înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice și că investițiile inițiale mari pot reprezenta o povară financiară. De aceea, ne concentrăm pe oferirea de opțiuni de finanțare care să vă permită să vă dezvoltați afacerea fără a vă suprasolicita resursele financiare.

Iată câteva aspecte cheie pe care aceste studii le pot evidenția:

1. Flexibilitatea Financiară: Închirierea echipamentelor poate oferi o flexibilitate financiară mai mare decât achiziția directă. Studiile pot evidenția cum costurile fixe lunare ale închirierii sunt mai ușor de gestionat și previzibil în comparație cu investiția inițială mare necesară pentru achiziție.

2. Evitarea Deprecierii Tehnologice: Echipamentele IT&C se depreciază rapid, iar studiile pot arăta că închirierea este mai avantajoasă decât achiziția, deoarece permite actualizarea și înlocuirea echipamentelor la intervale regulate, fără a suporta pierderile asociate cu devalorizarea tehnologică.

3. Riscuri și Responsabilități Reduse: Închirierea poate reduce riscurile și responsabilitățile asociate cu proprietatea și întreținerea echipamentelor. Studiile pot evidenția beneficiile de a externaliza responsabilitatea pentru întreținerea, service-ul și reparațiile către furnizorul de închiriere.

4. Beneficii Fiscale și Contabile: Analizele pot examina impactul fiscal și contabil al închirierii versus achiziția echipamentelor. De exemplu, închirierea poate oferi beneficii fiscale sub formă de deductibilitate integrală a costurilor de închiriere, în timp ce achiziția poate implica deprecierea activelor pe parcursul mai multor ani.

5. Gestionarea Fluxului de Lichidități: Studiile pot evidenția modul în care închirierea echipamentelor poate ajuta la gestionarea fluxului de lichidități și la menținerea capitalului de lucru pentru alte investiții sau nevoi urgente ale afacerii.

6. Adaptabilitatea la Schimbările Tehnologice și de Afaceri: Închirierea poate oferi o mai mare adaptabilitate la schimbările tehnologice și de afaceri. Studiile pot evalua cum flexibilitatea oferită de închiriere permite afacerilor să-și adapteze mai ușor infrastructura IT la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

Eligibilitatea și Condițiile de Finanțare:

Suntem pregătiți să colaborăm cu următoarele categorii de clienți:
- Companii mici și mijlocii (IMM-uri)
- Întreprinderi mari
- Comercianți unici (PFA-uri, notari, doctori, etc.)

Oferta noastră de finanțare include următoarele caracteristici:

- Valoare minimă per contract de 500 euro + TVA; maximă: 50.000 euro + TVA
- Perioadă de bază a contractului: 18 – 60 luni
- Avans 0%
- Documentație simplificată pentru analiza bonității, transmisă online/pe e-mail
- Răspuns rapid la cererea de finanțare în maxim 24 de ore
- Rate fixe pe toată perioada contractuală
- Facturi integral deductibile
- Posibilitatea de a achiziționa software prin rate

Beneficiile Clientului:

- Acces la echipamente și licențe software fără a face investiții mari inițiale
- Concentrare pe dezvoltarea afacerii, fără a cheltui resurse financiare considerabile pe întreținerea sistemelor
- Flexibilitate în gestionarea bugetului și a cash-flow-ului
- Posibilitatea de a obține echipamente de ultimă generație și licențe software fără a recurge la împrumuturi bancare sau alte forme de finanțare

Eligibilitatea și Condițiile pentru Finanțarea Licențelor Software:

Sunt eligibile produse software standardizate și recunoscute la nivel internațional. Plata primei rate include și TVA-ul corespunzător contractului de vânzare. Se finanțează doar costul licenței, nu implementarea software-ului.

Analiza Financiară Standard:

Pentru a accesa finanțarea, trebuie să furnizați următoarele documente:
- Documentație necesară pentru SRL și SĂ
- Completarea unei fișe generale despre client
- Bilanțul ultimei luni decembrie (inclusiv dovada depunerii)
- Ultima balanță de verificare contabilă închisă – nu mai veche de 2 luni
- Oferta în Euro emisă de furnizorul echipamentelor

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și să vă susținem în atingerea obiectivelor dvs. de afaceri prin soluții de finanțare personalizate și eficiente.

Aceste aspecte, alături de alte analize specifice, pot contribui la o înțelegere mai profundă a avantajelor și dezavantajelor închirierii față de achiziție și la luarea deciziilor informate în ceea ce privește strategia de gestionare a echipamentelor IT&C în cadrul unei organizații.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera
  • 4
  • 5