Consultanta in afaceri.

Suntem 3 consultanți cu experiență în 3 domenii diferite de activitate,  dar complementare în partea de analiză și mai ales cu cu viziune pe un termen mediu/lung privind implementări de soluții integrate care să țină cont de nevoile reale ale firmei,  identificate împreună cu managerul firmei, în zonele: soft ERP/BI , HR, analiză financiară, planuri de afaceri, arhitecturi de hard/comunicații, securitate internă, soluții save costuri , reorganizări, întocmirea de proceduri interne, soluții financiare.
 
Avem 2 etape de parcurs:   
Etapă 1-Diagnostic organizațional .
Se realizează prin discuții cu managerul general; durata 2-4 ore; este gratuită, pe domeniile:
1.1 Financiar,
1.2 Aplicațiilor de business tip ERP, CRM, BI, etc
1.3 Arhitectură de hard, software, comunicațîi,
1.4 HR ( financiar, IT)
 
Etapă 2-Analiză. Soluțîi. Project management. Configurare. Livrabile
Se realizează în funcție de domeniile de interes, situațiile critice, timpul de lucru funcție de perioada anului, aferentă predării Bilanțului, echipa stabilită de către client, de Project managerul desemnat, de cerințele referitoare la livrabile. Durata 1-6 luni; costuri directe și indirect aferente cerințelor, cu tarife pe ora de lucru, sau pe livrabil.
 
2.1 Diagnosticul financiar al întreprinderii
I.
Se realizează diagnosticului financiar, la cererea clientului, cu destinațîi specifice cum ar fi:
- Optimizare fiscală,
- Optimizare legală prin prisma suportului de documentație internă minimă care să justifice în mod incontestabil cifrele bilanțiere în față oricărui control. (Nu doar ANAF și administrația locală a taxelor și impozitelor, ci și BVB, BNR, mediu, Intrastat, etc)
- Optimizare controlului intern (chiar și companiile care au procedure interne scrise, flux informațional definit, nu le respectă, lipsește cu desăvârșire dimensiunea “ persoane responsabile”, “timp de reacție”
- Analiză financiară presupune traducerea datelor contabile în limbaj economic universal folosit de către managerii generali ai societăților în raport cu partenerii de business (finanțatori client furnizori). Deasemenea presupune dimensionarea corectă a costurilor, evaluarea corectă a prețului produselor oferite din punctul de vedere al profitabilitățîi companiei
 
II.
- Prin rapoarte personalizate afacerii , ușor de gestionat de către un manager, căruia îi oferim informații periodice referitoare la starea financiară a companiei
- Reorganizarea unitară a informațiilor conexe , achiziții, contabilitate reorganizate pentru management și pentru raportarea fiscală, pentru a lua o decizie în timp util pentru remedieri sau planificări
- Execuția de rapoarte structurate, construcția unui raport numit cash flow (direct sau indirect) . Identificarea corectă a fluxului de numerar al companiei și nevoilor și posibilităților de finanțare internă (restructurare) și externă (investiții parteneri comerciali sau bănci IFN-uri)
- Se livrează două modele de analiză financiară managerială, care se vor adapta la specificul oricărei activități precum și un model de diagnostic personalizat solicitat de către un client. Nici o raportare contabila nu prezintă datele financiare sub acest aspect.
 
2.2 Aplicațiilor de business tip ERP, CRM, BI, etc
- Analiză și configurare sisteme. Harta detaliată a proceselor și fluxurilor de lucru
- Se propun soluțîi de business, dimensionate correct pe nevoile clientului (ERP, CRM,BI, POS, WMS, SFA, etc)
- Se îmbunătățește calitatea și integrarea sistemelor actuale
- Creștete eficientă proceselor și mărirea productivității 
- Reorientati atenția organizației către strategie și analiză
- Măriți gradul de automatizare al proceselor de busines
 
2.3 Audit arhitectură  hard, software, comunicațîi; Securitate IT
- Implementarea eficientă a unui sistem informatic integrat, dimensionat corect necesar organizației dvs.
- Identifica soluțîi tehnice superioare că performanță, soluții de licențiere avantajoase
- Funcționarea în parametrii optimi, cu o viziune, pentru care va asigurăm că:
- Echipamentele sunt folosite la întreaga lor capacitate
- Punctele critice sunt complet identificate și definite; stabilirea de politici de securitate
- Sunt îndeplinite condițiile pentru o funcționare îndelungată în bune condițîi
- Există planuri de acțiune pentru situațîi de nefuncționare
- Timpul de nefuncționare e redus la minimum posibil
- Există o viziune de dezvoltare în perspectivă în acest domeniu foarte dinamic, pe cca 3 ani
- Există suport HR intern firmei care să mențînă sistemul în funcțiune sau soluțîi externe în complementare
 
2.4 HR. Financiar și IT
- Servicii de recrutare , și training pentru formarea echipei TESA (financiar-contabil, juridic, administrativ) și a personalului IT (admistrare rețea, implementarea și menținerea politicilor de securitate internă, administrarea bazelor de date)
2.5 – Soluțîi pentru salvare costuri: 
- Analiză TCO ( hard, licențe soft,servicii printing, comunicațîi)
- Costuri finanțare. Asistență în negocierile financiare cu băncile, companiile de leasing și investitorii
- Analiză procese interne, pentru micșorarea timpului pierdut de angajați, cu o calitate mai bună la oameni și cu instrumente noi de analiză
- Strategie fiscală. Evitarea dublei impozitări. E ok scris, e altceva decât evitarea dublei impuneri
- Reducerea costurile de mentenanță, management, și dezvoltare a aplicațiilor IT
- Reducerea oricăror costuri prin reducerea timpului de lucru, de reacție, ușurință în luarea deciziilor, reducerea semnificativă a termenelor de orice natură (raportare internă externă, urmărire flux aprovizionare-producție-livrare, recuperare debite, identificare minusuri în inventar, control intern , etc)
 
2.6 -Controling financiar 
-Fundamentat pe plan intern reprezintă atât control intern al fluxului de documente a respectării procedurilor interne cât și implementarea de sisteme și proceduri  utile companiei. Se poate realize constant , sau periodic.
- Controllin financiar poate fi diferențiat sau unitar :Cash Controlling, Cost Controlling, Finance reporting, Credit controlling, Bugetare (posibilitatea estimării cu marja de eroare de până la 20% a soldului viitor al disponibilului din banca), control al investițiilor și execuția planurilor de recuperare a acestora,
 
2.7-  Realizarea planului de afaceri
- Pe plan extern se concretizează în proiecții de investiții, alegerea optimă a colaboratorilor externi (inclusive bănci), planificare de business, construcția imaginii companiei, relația cu autoritățile, etc.
 
2.8 – Finanțarea
Sunt eligibile următoarele categorii de clienți: companii mici și mijlocii (IMM-uri), întreprinderi mari, comercianți unici (PFA-uri, notari, doctori etc)
Închiriere de echipamente, vanzarea in rate:
Valoare minimă per contract de 500 euro+ TVA; maximă 50.000 eur + TVA
Perioada de baza a contractului: 18 – 60 luni. Vezi detalii, AICI!
 

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera
  • 4
  • 5