• Acasă
  • Service IT
  • Service Total Echipamente Print ( imprimante, multifunctionale, copiatoare), pentru TOSHIBA, KONICA MINOLTA, KYOCERA, BROTHER

Service Total Echipamente Print ( imprimante, multifunctionale, copiatoare), pentru TOSHIBA, KONICA MINOLTA, KYOCERA, BROTHER

Service Total pentru Echipamentele de Printare/Copiere

Abonamentul de Service Total reprezintă cel mai complet tip de service și mentenanță, oferind o serie de avantaje esențiale pentru echipamentele dumneavoastră de printare/copiere.

Echipa noastră de ingineri IHTS se ocupă de toate aspectele, inclusiv instalarea inițială, instruirea personalului, menținerea optimă a funcționării, monitorizarea continuă, intervenția rapidă în caz de probleme și furnizarea promptă a pieselor de schimb și a consumabilelor necesare.

Beneficii ale Abonamentului:

- Timp de Rezolvare Rapid: Ne angajăm să intervenim în maxim 6 ore lucrătoare de la solicitarea dumneavoastră, asigurându-ne că echipamentele dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale.

- Consumabile și Piese de Schimb Incluse: Toate consumabilele și piesele de schimb necesare sunt incluse în abonament (cu excepția hârtiei), eliminând grija gestionării lor și a costurilor suplimentare.

- Gestionarea Automată a Consumabilelor: Noi ne ocupăm de gestionarea stocului de consumabile și le livrăm automat în funcție de istoricul de utilizare, asigurându-ne că niciodată nu rămâneți fără materiale esențiale.

- Manoperă Inclusă: Costurile de manoperă pentru înlocuirea pieselor și remedierea defecțiunilor sunt acoperite de abonament, fără costuri ascunse sau suplimentare.

- Mentenanță Preventivă: Prin efectuarea periodică a mentenanței preventive, prevenim defecțiunile tehnice și prelungim durata de viață a echipamentelor, asigurându-ne că funcționează la capacitate maximă.

Determinarea Costului Contractului:

Costul abonamentului de Service Total este determinat de:

- Modelul multifuncționalului A4 sau al copiatorului A4/A3
- Tehnologia de imprimare/copiere: alb-negru sau color
- Numărul estimat de copii efectuate lunar

Cu Abonamentul de Service Total, vă puteți bucura de liniștea și securitatea deplină a știind că echipamentele dumneavoastră sunt în mâini experte și că ne asigurăm că funcționează în mod optim, fără a vă afecta fluxul de lucru.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro  

Complex Fortuna, Intrarea Binelui nr 1A, Pavilion Administrativ, parter, camera 14, sector 4, cod 042159, Bucuresti.   Google Map, aici!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic
  • sigla Minolta
  • sigla Kiocera
  • 4
  • 5